48'
... (schot)

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 404

2 april 2016 14:00

Op een zonnige zaterdagmiddag mocht Koningslust C1 het opnemen tegen SVC 2000 uit Roermond. Vanaf de eerste minuut ging Koningslust door met waar ze vorige week mee gestopt zijn, er werd gevoetbald. Dit leverde in de 1e minuut een kans op door een prima actie van Kai en een schot van Ivo, maar de resulteerde nog niet in een doelpunt. In de 3e minuut ging Ivo goed door langs de lijn en zet Lars vrij voor de keeper, maar de keeper wist het schot van Lars tegen te houden. In de 5e minuut werd de ban toch doorbroken. Een prima een-twee tussen Ivo en Lars zorgt ervoor de Ivo de 1-0 binnen kan schieten. Koningslust bleef door voetballen en kregen meer kansen. Hierna kregen Pim en Ramon nog kansen, maar ze wist deze niet te benutten. Vanaf de 11e minuut kreeg onze spits Ivo het op de heupen. Hij schoot binnen enkel minuten zichzelf naar een hattrick. En in de 20e minuut schreef hij zelf het 4e doelpunt van het weekend op zijn naam, 4-0. Op dat moment dacht Ramon dat Ivo wel voldoende gescoord had en schoot er zelf 2 binnen, 6-0. Ivo vond op dat moment dat Ramon weer voldoende gescoord had en schoot de 7-0 binnen. Het bleef een duel tussen beide spelers, want vlak hierna scoort Ramon zelf de 8-0. Het laatste wapenfeit voor de rust komt van de bezoekers die in de aller laatste minuut een kop goal maken uit de corner.

In de tweede helft werd er door Koningslust niet meer tot zelden gevoetbald. SVC werd sterker en kreeg ook verschillende kansen, maar keepers Jens zorgde ervoor dat de ballen niet tegen het net gingen. In de 45e minuut kreeg Vinnie de bal aangespeeld door Ivo en schiet hem, dit keer wel, tegen de binnenkant paal in het doel, 9-1. Net zoals in de eerste helft komt het laatste wapenfeit in de tweede helft weer van SVC 200 door in de 48e minuut de 9-2 te scoren.

De spelers van Koningslust C1 (en de geleende spelers van de D1) hebben vandaag een hele goede wedstrijd gespeeld. Hopelijk kunnen we dit de komende weken vasthouden en voor het kampioenschap gaan strijden!