49'

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 404

2 april 2016 11:00

Onbekend

De eerste helft ging de wedstrijd vrij gelijk op. Al waren de grootste kansen voor Laar, die een paar keer alleen op de keeper konden af gaan, alleen wist Freek ze iedere keer goed te stoppen, waardoor we met een 0-0 stand gingen rusten.

De limonade in de rust had Koningslust duidelijk niet veel goed gedaan, al in de eerste minuut wist Laar te scoren. Koningslust wist de wedstrijd daarna weer beetje op te pakken,
maar Laar kon 15 min later weer twee keer scoren. Vlak daarna maakte Luka de aansluitingstreffer wat de mannen weer hoop gaf. Met nog maar 10 min te spelen was dit helaas te laat en verder als een schot op de paal van Clim is Koningslust niet gekomen.