0 - 0

RKSVO D2

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 404

16 april 2016 11:00

Koningslust moest vandaag spelen tegen RKSVO die net als Koningslust op 6 punten staan. Koningslust wist dus dat er vandaag punten gehaald konden worden, maar dit geldt natuurlijk ook voor RKSVO. Het was duidelijk te zien dat beide teams niet wilde verliezen en er werd vel gevoetbald en weinig kansen weggegeven.

Vroeg in de eerste helft was de grootste kans voor Koningslust. Een goede solo actie van Jonas werd helaas gestopt in het 16 meter gebied, het schot daarna van Stan ging naast. Halverwegen de eerste helft was het RKSVO met een lange paas over de verdediging heen, maar voordat de spits van RKSVO bij de bal was had Karst de bal al weggewerkt.

5 min in de tweede helft was het ditmaal Stan met een goede solo actie, maar zijn schot belande op de lat. Halverwegen de tweede helft kon RKSVO weer alleen op de keeper af gaan, gelukkig wist Freek de bal naast het doel te kijken. 10 min voor tijd kreeg RKSVO nog een corner deze werd echter goed weggekopt door Valentijn, waardoor de wedstrijd eindige in een 0-0 eindstand.