...
70'

A-Junioren beker poule, A2, Groep 2 405

25 augustus 2012 15:00

Op de zaterdagmiddag van 25 augustus speelt klust A2 tegen rksvo. Roy krijgt al snel genoeg een kans maar schiet de bal in de handen van de keeper. In het begin van de eerste helft wordt er veel heen en weer gespeeld tussen beide partijen, die ook beide een paar kansen krijgen. Een kans voor rksvo gaat net langs de goal. Een kans voor Aron komt ook terecht in de handen van de keeper. In korte tijd vallen er snel 2 goalen door fouten in de verdediging van Klust. 2-0 voor rksvo. Klist pakt de draad niet echt op, want er vallen nog een paar lansen voor rksvo. En ook de derde goal valt voor rksvo. 3-0 ruststand. In de 2de helft valt er al snel genoeg weer een goal door een fout in de verdediging. 4-0. Roel Heldens krijgt nog een kans maar schiet hem naast de goal. Eindelijk schiet Paul Heldens in de goal van de tegenstander dus het staat 4-1. Maar helaas valt er aan het eind van de tweede helft nog een tegengoal dus staat het weer 5-1.