6 oktober 2012 13:30

Scheidsrechter

Jos van de munckhof

Onbekend

In het begin van deze wedstrijd die gespeeld word op een hevige herfstdag werd er fel begonnen. Na een goede loopactie van Ivo Sillekens waarna hij de bal ontving drukt hij onmiddelijk af. Strak in de verre hoek! 1-0. In het vervolg van de wedstrijd krijgt Haelen geen voet aan de grond, en Koningslust controleert de wedstrijd. Na ruim een kwartier raakte Koningslust de controle kwijt en ging het slordiger spelen. Vele passes kwamen niet aan, en er werd vaak naar een te moeilijke oplossing gezocht. 10 minuten voor rust is het Mark Janssen die aan de noodrem moet trekken wat resulteerd in een vrije trap voor Haelen. De vrije trap word ineens op doel geschoten, en door het gladde veld en de veraderlijke stuit in de bal valt hij binnen! 1-1. Bij deze tussenstand gaan beide partijen de rust in.

Na een vermanende peptalk in de rust, word er weer afgetrapt voor het tweede bedrijf. We zijn nog maar enkele minuten onderweg en Daniel Turkenburg word in het penaltygebied naar de grond geduwd. Strafschop! Onze centrale middenvelder in de persoon van Wesley Goeden loopt aan vanaf elf meter. Maar tot een ieders verbazing stopt de Haelen goalie zijn inzet. In het vervolg van de wedstrijd werd het als maar slordiger. Koningslust was zich zelf niet, en de gemiste penalty draagt ook niet bij aan een ommekeer in de wedstrijd. Sterker nog Haelen scoort de 1-2 na een prachtige steekbal waardoor de spits van de tegenstander onze keeper verschalkt! In het laatste kwartier van deze wedstrijd neemt Koningslust meer risico en gaat het achterin 1 op 1 spelen. Dit levert nog een tweede strafschop voor Koningslust op in de slot minuten. Echter nu is het Rik Bos die plaats neemt achter de bal. Verdrietig genoeg is het hem ook niet gegunt om deze bal tegen de touwen te zien verdwijnen.

Eindstand 1-2.

Geen goede wedstrijd, maar wel strijdlust geboden.