70'

A-Junioren (najaar), A2, 3e klasse 403

1 december 2012 13:30

Jos van de munckhof

K’lust begon niet fel tegen reuver en kwam na een tijd met een achterstand van 0-1. Tussendoor kwamen een aantal kansen van Daniël Smets en Ivo Sillekens, maar helaas gingen ze allemaal mis. Reuver vocht ook goed terug en die kansen gingen ook allemaal mis. Toch maakte ze er 0-2 van. En toen kwamen er nog een paar kansen van K’lust, maar ook van Reuver.

Rust.

De tweede helft begon beter dan het begin van de eerste helft. Maar toch was Reuver beter en maakte van de stand: 0-3. Helaas. Maar K’lust vocht  terug. En Leroy Janssen maakte er 1-3 van, door een vrije trap. Daarna kwam snel de 2-3. Deze was ook van Leroy Janssen door een mooi afstand schot. Maar Reuver vocht terug en maakte er snel 2-4 van. K’lust vocht ook weer eens maar het had geen zin. Reuver dacht even leuk te zijn en maakte er 2-5 van. Jammer. K’lust wou nog terug vechten maar het had geen zin meer. Het geluid van het fluitje klonk en de wedstrijd was afgelopen. Helaas was K’lust verloren met 2-5.

En toch kreeg K’lust A2 nog een rondje van Willy Hunnekens, want hij was jarig geweest.