RKMSV A2

A-Junioren (najaar), A2, 3e klasse 403

17 november 2012

Onbekend

Het begint al goed, Meijel komt al dicht in de buurt van de goal maar dat doen wij ook met een corner maar die gaat jammer genoeg erlangs. Allebei gelukkig mis. En nog een kans maar nu kregen wij een kans. Twee mis. Corner. Remy neemt, mis. Nog een, Meijel krijgt de bal en rent naar voor 4 tegen 1 en ja hoor 0-1 voor Meijel. Meijel krijgt een kans, mis. Corner, mis. En wij krijgen een kans. Ja hoor, Ivo gooit de bal voorin, Leroy kopt mis, maar toch: 1-1. Bas geeft een pegel, maar mis. Ivo krijgt de bal, rent naar voor en ja, ja, ja 2-1 voor Klust.

Het fluitsignaal klinkt en klust begint aan een tweede helft met 2-1 voorsprong. Na 10 minuten valt er helaas een tegengoal. Na 20 minuten komt onze rechtsback Mark op langs de zijlijn en schiet met een fantastisch schot recht in de kruising. Snel genoeg, na een assist van Rick, schiet Daniel de 4-2. Er wordt door Bas nog een goal gemaakt maar die werd afgekeurd wegens buitenspel. Maar dan schiet Bas hem er toch een keer in en eindigt de wedstrijd met 5-2 winst.