Assist: Kevin Boots

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 403

4 mei 2013 14:30

Voor vandaag staat de afscheidswedstrijd van Max Joosten op het programma. Onze bikkelharde flankflitser heeft besloten om een punt achter zijn carriere te zetten. Daarvoor heeft hij wel een zonnige dag uitgezocht.

Keeper Mick geeft lang op Leroy. Hij speelt op zijn beurt de keeper uit en en schiet de 0-1 binnen. Even later krijgt Remy het op zijn heupen en speelt 4 man voorbij, helaas zeilt zijn schot net over het doel.

Na de rust krijgt Wesley de bal van Roy na een goede 1-2. Wesley twijfelt geen moment en ziet dat de doelman te ver voor zijn goal staat. Met een prachtig afgemeten boogbal verschalkt hij de doelman. 0-2. Luttele minuten later is het Kevin die Roy bediend en ook hij drukt keurig af met links. 0-3. Toch is het Haelen dat in het slotakkoord van de wedstrijd nog weet te scoren. Eindstand 1-3.

Door onze harde werklust en overtuigende inzet hebben we de laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Hierdoor kan Max ook met een positief gevoel zijn loopbaan als speler afsluiten.