Rik Bos (schot)
Roy Bos (schot)

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 403

15 april 2013 19:30

1e helft: De Wedstrijd is begonnen, na een tijd krijgt Aaron een kans maar mist net langs de paal, de bal rolt over de achterlijn, Daarna krijgt Rick Bos de bal aangespeeld, neemt aan en schiet de bal mooi de kruising in! 1-0 . Dan krijgen we nog een kans maar Remco Bos schiet de bal dwars over de goal heen. Daarna krijgt Aaron nog een kans maar raakt de lat, Dan komt laar in actie 1 -1 daarna nog  de 1-2 via een stuit onder de lat net over het doel lijn.

2e helft: Dan komt koningslust: Rick bos heeft een kans maar de keeper was wakker genoeg om de bal tegen te houden. de tegenstander maakt ook nog de 1-3. Wesley verkleint de achterstand tot  2-3 Daarna maakte Roy nog een goal, 3-3. Toen in de slot minuut scoorde laar 3-4. We hadden hard gewerkt maar werden niet beloond.