53'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 403

10 april 2013 19:30

Peter Bos

Na een snelle uitbraak van Budel moet onze keeper al vroeg in de wedstrijd in actie komen. Nadat het spel vervolgens veelvuldig op en neer golft is het Budel dat de score weet te openen na 18 minuten. Na +/- 30 minuten spelen is er nog een kleine kans voor Budel nadat een verdwaalde voorzet Roel Hunnekens dwingt om in te grijpen.

Ruststand: 0-1

Na de thee zijn er drie verse krachten in het veld gekomen in de persoon van Mike, Job en Wesley. De laatstgenoemde weet de gelijkmaker te maken in 53ste minuut via een knap afstandschot. Vervolgens sukkelt de wedstrijd in slaap en stevent deze af op een gelijkspel. Maar dan is het Budel dat toch weet te scoren 10 minuten voor tijd. Vervolgens voorkomt Roel Hunnekens (die uitstekent keepte) nog de 1-3. Maar helaas moet hij dan toch capituleren in de 90ste minuut.

Einduitslag: 1-3