... (schot)
75'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse M06

7 november 2015 13:30

Vandaag stond de wedstijd tegen Heythuysen MB1 op het programma, op de ranglijst een gedeelde 2de plaats met ons, dus een gewaagde tegenstander.

Eerste helft op het begin goed voetbal van onze kant, waardoor we wat kansen creerden die we eigenlijk hadden moeten benutten. Daarna zakte het in het was heythuysen ook meer aan de bal. Ook zij werden gevaarlijk aan de goal, toch wist Brenda de 0 te houden tot de rust. Ruststand 0-0.

Met frisse moed begonnen we aan de 2de helft, we waren de betere ploeg. We waren fellen, wat in de 47ste minuut werd beloond door een goal van een goed oplettende Lisa. Na een foute bal van de keepster. In de 63ste minuut; vanuit achter opbouwend geeft Kristy een diepte pass naar Rian, zei weet hem mooi voor de goal te leggen en Lisa zit er weer goed bij en maakt de 0-2. Koningslust zakt in en Heythuysen weet het nog spannend te maken met een aanval waardoor de 1-2 valt in de 75ste minuut. Heythuysen krijgt nog een kans die Brenda er goed weet uit te houden met een mooie redding.

Eindstand een verdiende overwinning 1-2.