Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse M06

21 november 2015 10:00

Onbekend

We kwamen vanmorgen om 9.15 aan bij het sportpark van SVH 39. Het tijdstip was veel te vroeg, en dat viel ook wel te merken.
De 1ste goal viel al in de 1ste minuut. Het was 1-0 voor de tegenstander. In de 9de minuut was er een mooie dubbele redding van de keepster van Vv Koningslust. In de 16de minuut viel helaas het 2de doelpunt voor SVH 39. En 3 minuten later was het weer raak voor SVH 39. De rest van de 1ste helft wisten we het achterin dicht te houden.

In de 2de helft ging het al een stuk beter (een zwaardere bal doet wonderen). Brenda had een 1 op 1 duel met de tegenstander. Maar wist de bal klemvast te pakken. Lisa had aan de andere kant een paar mooie kansen, maar wist hieruit helaas niet te scoren. Ook Lynn probeerde het een paar keer van afstand, maar helaas wist zei het net niet te raken.
De moed zakt ons een beetje in de schoenen, en er waren kleine irritaties op het veld. Toen we in de 55ste minuut ook nog een tegengoal kregen wisten we dat we dit niet meer om konden draaien.

De einduitslag was 4-0