Bo Janssen (scrimmage)
70'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse M06

28 november 2015 14:30

De wedstrijd was begonnen, het begon spannend, maar na 10 minuten viel er al een goal voor Merefeldia. Daarna kwam een grote kans voor Rian door een voorzet van Sem B, maar de bal ging over het doel. In de 15de minuut was het raak, Pien scoorde uit een voorzet van Jans.
Toen kwam er ook een kans voor Lisa, door een steekpass van Lynn, Lisa dribbelde verder, maar de bal ging over het doel.
In de 20ste minuut een scheidswissel, Mark bedankt!
Daarna kwam er een goed schot van Sem B in de kruissing, maar de keepster van Merefeldia wist hem eruit te houden.
Later ging Jans alleen op de keepster af, maar helaas wist Jans in dit 1 op 1 duel de bal niet tussen de palen te werken.
In de 38ste minuut wist Merefeldia weer te scoren. En met een 1-2 achterstand gingen we ook de rust in.

Na sterk uit de rust te zijn gekomen wisten we in de 49ste minuut na een mooi schot van Kristy alweer te scoren. In de 57ste minuut was Bo aan de beurt, ze schoot de bal netjes in de touwen. Daarna werd er 5 x op goal geschoten, maar de 6de x was het dan wel raak. Een goal van Bo. Dit was in de 70ste minuut. Het was 4-2. Dit was uiteindelijk ook de eindstand van deze spannende wedstrijd tegen merefeldia.