...
70'

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 401

14 november 2015 13:30

Vandaag gingen de mannen van Koningslust C1 op bezoek bij Kessel C1. Op papier was Kessel de bovenliggende partij. Kessel stond 3de en Koningslust bezette de een na laatste plaats. Koningslust begon sterk en drukte de tegenstander vast op eigen helft. Kessel had niet veel in te brengen maar tot echte kansen kwam het nog niet. Toch was het Kessel dat via 2 counters op 2-0 kwam. Koningslust gaf niet op en rechte weer zijn rug. Aaron kon na een mooie actie doorlopen op de keeper en ronde beheerst door de benen af 2-1. Koningslust bleef doordrukken en kwam vlak voor rust verdient op 2-2 na een verre inworp van Aaron die de vrijstaande Ramon wist te bereiken. Ramon kapte zijn tegenstander uit en schoot beheerst raak. Na de rust bleef Koningslust goed op de been. Er kwamen 2 kleine kansen maar tot een voorsprong leidde dit niet. Kessel kwam langzaam beter in zijn spel en scoorde weer tweemaal met een vlotte counter. 4-2. Met nog 15 minuten te spelen verdween het geloof uit de ploeg en liep te score geflatteerd op tot 7-2. Volgende week moeten we er weer staan tegen onze buren Beringe.