65'
66'

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 401

28 november 2015 14:00

Vandaag stond de zware uitwedstrijd tegen de koploper gepland. Roggel heeft nog geen enkel verliespunt en dit wilde ze vandaag ook graag zo houden. Koningslust wil na de overwinning van vorige week de stijgende lijn vasthouden. Voor Roggel stond er deze wedstrijd nog meer op het spel. Bij een overwinning zouden ze zich de kampioen van het najaar mogen noemen. Spannend!

Roggel begint sterk aan de wedstrijd. Al na 2 minuten komen ze op voorsprong. Na de dit doelpunt werd Koningslust wakker en gingen ze beter voetballen. In de 5e minuut geeft Aaron een vlijm scherpe voorzet op Lars, maar deze kon niet bekroond worden te doelpunt. Koningslust bleef voetballen, maar het is de scherpte van Roggel dat de wedstrijd doet kantelen. De tweede kans dat Roggel krijgt is ook tevens het tweede doelpunt. Koningslust bleef doorgaan met voetballen en kreeg ook een kans. Een goede corner van Ivo werd net voorlangs geschoten door Aaron. Vlak daarna kreeg Roggel zijn 3e kans van de wedstrijd. Dit was ook meteen de 3-0 op het scorenbord. Na het 3e doelpunt was Koningslust even de kluts kwijt, behalve onze keeper Jens die bij een 1 tegen 1 situatie de bal goed ontfrutselde bij de tegenstander. Jammer genoeg was dit niet voldoende om het voetbal terug te krijgen en gaan we met een 5-0 achterstand rusten.

Na de rust kwamen de mannen van Koningslust weer fel uit de startblokken. Dit resulteerde niet in doelkansen en Roggel laat nogmaals zien waarom ze bovenaan staan met geen enkel verliespunt. De wedstrijd eindigt in een 9-0 nederlaag.

Namens Koningslust willen wij Roggel feliciteren met het Kampioenschap. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het najaar programma op de planning. We gaan op bezoek bij Cranendonck om de laatste 3 punten van dit seizoen te behalen.