... (intikker)
60'

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 401

5 december 2015 13:30

Vandaag gingen voor de laatste keer in deze competitie op stap. We werden om half 2 in Soerendonk verwacht om te voetballen tegen Cranendonck C1. Cranendonck staat 2 plaatsen en 2 punten boven ons. Bij een overwinning klimmen de heren van Koningslust over Cranendonck heen.

De eerste helft was voor Koningslust. Er kwamen zelfs 3 spelers 1 op 1 met de keeper, maar geen enkele speler kreeg de bal tussen de palen. Cranendonck deelde enkele speldenprikjes uit, waar ook soms een corner uit kwam. Toch was het Cranendonck dat de score opende door een onbedoelde assist van Ivo. Hij verlengde de bal bij een corner waardoor de tegenstander de bal binnen kon knikken. 0-1 stond op het scorenbord, terwijl Koningslust de veel betere partij is. Vlak voor rust werd er door Cranendonk aan de rechter achterzijde van Koningslust druk gezet, maar door 2 prachtig uitgevoerde driehoekjes (vergelijkbaar met het spel van Barcelona) kwamen de heren er voetballend uit. Dit gaf de trainers het gevoel dat het de tweede helft wel goed komt.

Jammer genoeg werd het gevoel van de trainers geen werkelijkheid. Koningslust kwam vol power het kleedlokaal uit, maar al naar 5 minuten in de tweede helft werd een schot via het veld van richting verandert en onhoudbaar voor de keeper, 2-0. Koningslust bleef druk zetten en vooruit voetballen, maar iedere keer zaten de spelers van Cranendonck er net voldoende tussen. De aansluitings treffer bleef uit en Cranendonck maakte er zelfs nog 3-0 van.

Het was een zware najaarscompetitie en we hebben niet het spel kunnen laten zien wat we eigenlijk in huis hebben. Hopelijk komt dit volgend jaar er beter uit!