Verslag najaarsreeks 2015 van de MB1

27 januari 2016 20:15

We begonnen deze seizoenshelft maar met 1 meidenteam, vorig seizoen hadden we er nog 2 maar door verschuivingen kon dit niet meer doorgaan.

We begonnen deze seizoenshelft maar met 1 meidenteam, vorig seizoen hadden we er nog 2 maar door verschuivingen kon dit niet meer doorgaan. De eerste competitie wedstrijd was op 26 september, we gingen met volle moed op de fiets naar Panningen om daar een wedstrijd te voetballen. Deze wedstrijd begon goed en dus was de eindstand van 0-6 ook terecht. De eerste 3 punten gingen mee terug op de fiets richting Koningslust.  De tweede competitie wedstrijd waren we iets minder fit, mede daardoor hebben we deze wedstrijd ook nipt verloren met 2-1. De wedstrijd thuis tegen Helden MB2  op 17 oktober verliep prima. We speelden mooi over, goede kansen en een mooie score van 10-0. Vandaag  24 oktober speelde we tegen veel bekende gezichten, het begin van de wedstrijd begon moeizaam maar steeds verder de wedstrijd in begon Koningslust beter te voetballen daardoor komen we op een 1-0 voorsprong. Helaas weten we dit niet vast te houden en beland de bal ook bij Koningslust in de goal 1-1. In de laatste 10 minuten weten we toch nog met 4-1 te winnen door een paar mooie acties van de aanvallers en een prachtige corner. De volgende competitie wedstrijd is op 7 november. Toen moesten we naar Heythuysen toe, dit was een spannende wedstrijd, vele kansen gemist aan de kant van Koningslust maar ook aan de kant van Heythuysen. We hebben 2 mooie goals gemaakt, 1 voor rust en 1 na de rust. Dan komen we door een goed aanval van Heythuysen in de 76 ste minuut op 1-2 te staan met nog 4 minuten te gaan. We gaan zwakker voetballen en Heythuysen krijgt een paar goede kansen maar die weten de verdedigers en de keeper van Koningslust goed te verwerken, eindstand 1-2. Vandaag 21 november hebben we een vroege wedstrijd, dit blijkt een nadeel te zijn voor Koningslust, met een te slappe bal beginnen we aan de wedstrijd, we zijn niet goed wakker en mede daardoor verliezen we de wedstrijd met 4-0.Vandaag 28 November stond de wedstrijd tegen Merefeldia op het programma. Deze wedstrijd begon met een sterk Koningslust wat goed overspeelde en mooie kansen creëerde. Maar ook Merefeldia had goede aanvallen ondanks dat Koningslust zo goed aan de wedstrijd begon gaan we toch met 1-2 de rust in. Na rust was Koningslust nog beter en scoorde we maar liefst 3 goals. Dit leidde tot een eindstand van 4-2. De een na laatste wedstrijd stond vandaag 5 december  op het programma, we speelde de wedstrijd tegen MMC weert. Het was een vrij saaie wedstrijd er gebeurde vrij weinig, weinig kansen maar toch 3 puntjes voor Koningslust door een 1-0 overwinning. Vandaag 12 december is dan onze laatste competitie wedstrijd van dit seizoen, we speelde tegen ST Veritas/Fc Maasgouw MB1. Het begin van de wedstrijd verliep zeer goed voor Koningslust. Binnen een paar minuten stonde we al op een voorsprong van 3-0. We hadden in deze wedstrijd veel late zien, mooie voorzetten, goede schoten op goal, goede acties dit lijden dan ook tot een 10-0 eindstand. Een mooie afsluiting dus voor dit seizoen op naar volgend seizoen!!